3D-print service

U kan bij ons terecht om uw eigen ontwerp te laten 3D-printen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een maquette, kunstwerk en nog veel meer te laten afdrukken. 
Als je zelf niet beschikt over de modelleringstechnieken of het liever aan iemand anders overlaat, dan ben je hier ook op de juiste plaats. Naargelang jouw beschrijving zullen wij een ontwerp modelleren, bij uw goedkeuring van het ontwerp kan dit worden afgedrukt en geleverd bij u thuis.

Uploadzone voor afhaling

Maak van jouw ontwerp een realiteit! Upload hier jouw bestand van bijvoorbeeld een maquette, kunstwerk of technisch onderdeel. Onze geavanceerde 3D-printtechnologie zorgt voor een nauwkeurige en hoogwaardige productie van jouw ontwerp. Mocht je nog extra informatie willen toevoegen of heb je vragen, vermeld het tijdens het uploaden van jouw bestand of neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij staan klaar om je verder te helpen en jouw ideeën werkelijkheid te maken.


Werkwijze

Uploaden:

Dit is onze uploadzone voor aanvragen of voor bestellingen op afhaling.

Prijs:

De geschatte prijs wordt meteen weergegeven bij het uploaden en aanpassen van het 3D-modelbestand in de uploadzone met prijsbepaling. Bij onzekerheden over de prijs raden wij u aan het bestand hier te uploaden, zo kunnen wij uw bestand bestuderen en een uitgebreide factuur opmaken (deze prijs kan verschillen met de prijs die u verkrijgt in de “uploadzone met prijsbepaling”).

Beoordeling:

Zodra we het bestand ontvangen, zullen we het evalueren op haalbaarheid en eventueel optimaliseren voor productie.
Daarnaast ontvangt u ineens een opgemaakt factuur.

Printen:

Bij aanvaarding van de productie gaan we vervolgens aan de slag met het printen van jouw bestand, met het gegeven materiaal en kleur.

Controle:

Zodra het product is afgedrukt, doen we een grondige kwaliteitscontrole. 
We controleren zowel de technische aspecten als de visuele aantrekkelijkheid.

Afhaling of verzending:

Na goedkeuring van het product, kan het worden afgehaald of verzonden.
Gratis verzending vanaf 30 euro.

Winkelwagen